جاهای دیدنی استانبول
برج گالاتا
برج گالاتا و اطرافش که یکی از مکانهای دیدنی استانبول هستند، حسابی دیدن دارد. هر چقدر دلتان میخواهد خیابانگردی و کوچهگردی کنید و از دیدن فروشگاههای کالاهای هنری بهوجد بیایید. گالاتا با عمری ۷۰۰ ساله و ارتفاعی ۶۷ متری، در دوران امپراتوری روم شرقی ساخته شده و تا مدتها بلندترین بنای منطقه بوده است. گشتوگذار در پسکوچههای بخش آسیایی استانبول، خاطرههای خوبی برایتان رقم خواهد زد.
آرامش در جزایر پرنس
اگر بهدنبال آرامش و استراحت بیشتری هستید، به یکی از جزیرههای پرنس بروید. پرنس شامل ۹ جزیرهی کوچک و بزرگ است و نزدیک به یک ساعت از آن تا استانبول زمان نیاز است. از این ۹ جزیره فقط دیدن ۴ جزیره بویوک آدا، بورگاز آدا، هیبلی آدا، و کینالی آدا امکانپذیر است. بویوک آدا در میان تمام این جزیرهها بزرگترین و محبوبترینشان است.
خودتان را در این جزیره که در آن رفتوآمد هرگونه وسیلهی نقلیه موتوری ممنوع است، رها کنید و از طبیعت کمیاب و ساختمانها و ویلاهای بسیار چشمگیرش که به سبک اروپایی ساخته شدهاند، از این فضای پر از آرامش در میان جاذبه های دیدنی استانبول لذت ببرید.
بازار بزرگ استانبول از جاذبههای استانبول ، جشن رنگها و عطرهای زندگیبخش
بارار بزرگ استانبول یکی جاهای دیدنی استانبول است که طرفداران بسیاری دارد و همیشه مملو از مسافران و مردم محلی است و نمیتوانید از آن بگذارید. این بازار در ۱۴۵۵ به دستور سلطان محمد فاتح ساخته شد و به مرور گسترش پیدا کرد. بازار بزرگ که تمام راهروهای تو در توی آن سرپوشیده است یکی از بهترین انتخابها برای آشنایی بیشتر با مردم این شهر است.
کلیسای چورا ؛ میراثی از دوران بیزانس
این کلیسا یکی از شگفتانگیزترین جاهای دیدنی استانبول است که پس از ورود اسلام در قرن ۱۶ به مسجد تبدیل شد اما در نهایت موزهای شد برای بازدید گردشگران . کلیسای چورا استانبول از آثار پر اهمیت روزگار بیزانس است که نقاشیها و تزئینات ارزشمند تاریخی آن یکی از دلایل اهمیت سازه است. این اثر شش گنبد دارد و در نزدیکی مسجد سلطان احمد قرار گرفته است.
source: safarzon
- ۰ ۰
- ۱ نظر
زبان ترکی استانبولی، یکی از زبانهای اصلی و رایج در ترکیه است که به طور گستردهای در کشورهای دیگر نیز مورد استفاده قرار میگیرد. عبارت های کاربردی زبان ترکی استانبولی که در مواقع مختلف در ارتباطات روزمره استفاده میشود. به عنوان مثال، عبارت "مرسی" که به معنی "سپاسگزارم" یا "ممنون" است، در مکالمات روزمره بسیار شنیده میشود و به عنوان ابراز قدردانی استفاده میشود.
همچنین، عباراتی مانند "خوب صبح بخیر" (Günaydın) و "خوش آمدید" (Hoş geldiniz) نیز از عبارات استانداردی هستند که در مواقعی مانند استقبال از مهمانان یا شروع مکالمات استفاده میشوند. علاوه بر این، عباراتی مانند "لطفاً" (Lütfen) و "ممنون" (Teşekkür ederim) نیز به عنوان ادبیات در مکالمات مورد استفاده قرار میگیرند. از جمله عبارات دیگر کاربردی در زبان ترکی استانبولی میتوان به "خداحافظ" (Hoşçakalın) و "تشکر" (Teşekkürler) اشاره کرد که در پایان مکالمات یا در پاسخ به یک لطف و محبت مورد استفاده قرار میگیرند.